Ipari megoldások
Biztonsági jelölés
Kábeljelölők
Terület jelölés
Logisztikai feliratok
Laboratóriumi feliratok
Gravír címkék
Csővezeték jelölés
Garancia címkék
 
Brady címkenyomtatók
Brady nyomtatók
BMP21
BMP51
BMP71
IDXPERT
TLS2200
BBP11
BBP31
MINIMARK
GLOBALMARK
BRADY IP PRINTER
BP-PR-300 Printer
 
Információk
Videók
Újdonságok
www.kabeljeloles.hu
www.bradyeurope.com
www.brady.hu
E-mail

Profi Labels Kft

Telefon: 06-1-261-1893
Mobil: 06-20-494-1660

Laboratóriumi feliratok

A laboratóriumi élet egyik fontos, mégis sok esetben elhanyagolt részére kínál megoldást az amerikai Brady cég speciálisan a laboratóriumi körülményekre kifejlesztett feliratozó rendszere. Valóban komplex rendszerről kell beszélni, hiszen a nyomtatókat, a címkék anyagait és a felhasználó életét megkönnyítő szoftvereket, arra tervezték, hogy a laboratóriumi körülményeknek tökéletesen megfeleljenek.

A címkék anyagai kiválóan ellenállnak az extrém hatásoknak is. A folyékony nitrogénben lévő mintánkat nyugodt szívvel átrakhatjuk a forró vizes medencébe. A felirat olvashatóan a helyén marad. Az oldószerek és más vegyszerek sem tesznek kárt a mintára felhelyezett címkében. A Freezerbondz fantázia nevű speciális anyagot nyugodt lelkiismerettel rátehetjük a lefagyasztott mintára is.
A címkék megtervezését és nyomtatását segítő Identilab szoftver megkönnyíti a laboratóriumi munkát. Pillanatok alatt beimportálhatjuk Excel táblában már meglévő adatbázisainkat, amelyek aztán néhány másodperc alatt kinyomtathatók, így nem kell félnapot a mintáink feliratozásával töltenünk. A tesztek alapján 40 címke esetén már nyolcvan százalékkal gyorsabb a felirat elkészítésének ideje, mint az alkoholos filc esetében. Az időmegtakarításnál talán még fontosabb előnye ennek a módszernek, hogy kizárja az emberi hibák lehetőségét a feliratozásnál.


Az alkoholos filccel szembeni komoly pozitívum a Brady nyomtatóinak még az, hogy jóval több információt lehet felvinni ugyanakkora felületre. A nyomtatók képesek vonalkód vagy két dimenziós adatmátrix (két dimenziós vonalkód) elkészítésére is, így 1 négyzetcentiméter felületre akár több ezer karakter információt is tárolhatunk!
A termékcsalád kifejlesztői a különböző igényeknek megfelelően tervezték meg a nyomtatókat. Azok a laboratóriumok, ahol naponta csak néhány mintának a feliratozását kell megoldani, éppúgy megtalálják a megfelelő teljesítményű nyomtatót, mint azok, akiknek naponta ezer mintánál is többet kell feliratozniuk. A nyomtatók karakter készletét is a laboratóriumi felhasználók igényeiknek megfelelően alakították ki. A laboratóriumi speciális szimbólumok és a biztonsági jelzések is megtalálhatók és egy gombnyomással előhívhatók a készülékek memóriájából.

Akik eddig nyűgnek érezték a mintáik feliratozását azok számára hatékony és felhasználóbarát megoldást kínál Brady feliratozó rendszer.