Ipari megoldások
 
Brady címkenyomtatók
 
Információk

Profi Labels Kft

Telefon: 06-1-261-1893
Mobil: 06-20-494-1660

Brady címke anyagok

Brady-595 anyag

A Brady talán legkedveltebb anyaga. Bel- és kültéri használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A Vinilszalag jól tapad szinte minden felületre. Jól használható szabálytalan, görbe és egyenetlen felületen is.  Ellenáll zsírnak, olajnak és a legtöbb ipari vegyszernek. Kültéri ellenállósága 5-7 év. A címkét akár -18C0-on is felragaszthatjuk

Brady-499 anyag

Nejlon szövet anyagból készült címkeanyag. Ez az anyag rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmasan igazodik szinte minden felülethez. Ennek köszönhetően az egyik legkedveltebb vezeték-kábeljelölő anyag, de a laboratóriumi hűtőkben, folyékony nitrogénben is használják

Brady-427

Vinil szalag a legkedveltebb kábeljelölő anyag. A címkére kerülő felirat tartósságát az átlátszó védőfólia garantálja. Elsősorban gyenge- és erősáramú hálózatok vezetékeinek és kábeleinek jelölésére alkalmazzák. Kiválóan ellenáll víznek, olajnak, oldószereknek, ezért vegyipari üzemekben is szívesen használják. Húsz évig garantált olvshatósága akár a talajban is.

Brady-423

Poliészter címke anyag tartós ragasztóval. Kiválóan alkalmas alkatrészek, patch panelek feliratozására. Barcode címkék nyomtatására is kiválóan alkalmas. Alkalmazható+100 C0 és -18C0között.

Brady-351

Vinil garancia címke. Roncsolás nélkül nem távolítható el a felragasztott címke, így jól jelzi ha illetéktelen kezek nyúltak az általunk védett termékhez.

B-342

Hőzsugoros poliolefin anyag. Kiváló zsugorodási tulajdonságának köszönhetően kiváló kábeljelölő anyag.

B-7593 (EPREP)

Polietilén habbból készültspeciális címke. BRADY EPREP címkék villamos alkatrészek, kapcsolószekrények,
nyomógombok, patch panel stb. azonosítására szolgáló gravírozott és
pontozott lemezek helyettesítésére szolgálnak.