Ipari megoldások
Biztonsági jelölés
Kábeljelölők
Terület jelölés
Logisztikai feliratok
Laboratóriumi feliratok
Gravír címkék
Csővezeték jelölés
Garancia címkék
 
Brady címkenyomtatók
Brady nyomtatók
BMP21
BMP51
BMP71
IDXPERT
TLS2200
BBP11
BBP31
MINIMARK
GLOBALMARK
BRADY IP PRINTER
BP-PR-300 Printer
 
Információk
Videók
Újdonságok
www.kabeljeloles.hu
www.bradyeurope.com
www.brady.hu
E-mail

Profi Labels Kft

Telefon: 06-1-261-1893
Mobil: 06-20-494-1660

BRADY BMP51 nyomtató

FELGYORSÍTJA a munkát

. Cserélje ki másodpercek alatt a kellékanyagokat. A címkeanyag és a festékszalag egy kazettában van elhelyezve, amelyik problémamentesen cserélhető a készülékben.

. Automatikus címkeformázás. A kazetták intelligens cellákkal vannak ellátva, amelyek tudatják a nyomtatóval, hogyan kell megfelelően formázni a címkét. Ön csak berakja a kazettát, és a nyomtató elvégzi a fennmaradó beállításokat.

. Gyors nyomtatás. Másodpercenként 25,4 mm-t nyomtat, ami azt jelenti, hogy nem kell többé hosszan várakozni a címkék kinyomtatására.

. Beépített tartós vágóegység. A készülék tartalmaz egy öntisztító vágóegységet, amely minden anyagot könnyedén elvág, és meg is tartja a címkét, ameddig szükséges.

 

MEGKÖNNYÍTI a munkát

. Akkumulátor opciók a hordozhatóság érdekében. A készüléket használhatja váltakozó áramú hálózatról, AA (ceruzaelem) méretű szárazelemről vagy a lítium-ion akkumulátorról, amely egyetlen feltöltéssel, több mint 3000 címke kinyomtatását teszi lehetővé.

. Vezeték nélküli képességek. A beépített BluetoothR technológia és a külön beszerezhető Wi-Fi-kártya megteremti a vezeték nélküli nyomtatás lehetőségét.

. Sokoldalú szoftver. A Bradyworkstation szoftver lehetővé teszi az alábbiak nyomtatását: többféle vonalkód, dátum- és időbélyeg, importált ábrák, automatikus sorszámozás és sok egyéb.

. Folytonos és méretre vágott címkeanyagok. Ha vezetékeket, kábeleket, paneleket vagy berendezéseket kell felcímkéznie, ezt mind megteheti ezzel az egyetlen nyomtatóval. 20 anyagtípusból és több mint 130 címkefajtából választhat.

. Címkék 38,10 mm szélességig. Készítsen nagy címkéket, amelyek messziről is felismerhetők (vagy készítsen akár 1 m hosszú egybefüggő folytonos címkéket).

Brady - Címke, amely tényleg tartósan ragad!